Christmas Angels

De muzikale vrouwen die de groep Christmas Angels vormen, zingen vol overgave. Elk heeft een herkenbare stem. Humor - Jazz - Swing - Temperament - Warmte - Verfijning - Verleiding - Gevoel - Passie - Ontroering komen alle aan bod. De afgelopen jaren gaven zij concerten door het hele land en ook in België waren zij te aanschouwen.

De Christmas Angels zijn al actief vanaf 1993. Hun muzikale achtergrond varieert van klassiek tot jazz en pop, maar komt met name in wereldmuziek samen. Zij maken zelf de meeste arrangementen. Christmas Angels is als trio inzetbaar. †

v.l.n.r.: Ineke van Straeten - Nicoline Snaas
Margreet Snaas
XWilly van den Brand
"Al van jongs af aan heb ik kerstliedjes mooi gevonden. Heerlijk om nu weer deze mooie en spannende harmonieŽn te mogen zingen!"
XIneke van Straeten:
"Kerst is voor mij het feest van de geboorte, een nieuw begin. En kerstliedjes zingen in een sfeervolle omgeving is voor mij een mooie manier om samen met anderen dit feest te vieren."
XNicoline:
"Zingen in de donkere dagen maakt mij zo licht. Het is heerlijk om dat licht te delen met anderen."
XMargreet:
"De warmte van kerst kan me zo raken. Het is overweldigend te zien dat ons gezang hetzelfde bij anderen teweeg kan brengen."
XNicoline Snaas
jazz zangeres en zangdocent
info@nicolinesnaas.nl
website nicoline snaas